Laat dat maar aan ons over

Uitvaartservice

Ons servicebedrijf is erop gericht om uitvaartondernemers te assisteren. Van der Weg kan alles leveren wat u als uitvaartondernemer nodig heeft. Zo kunnen wij de laatste verzorging op ons nemen, het rouwvervoer verzorgen en beschikken we over een uitgebreid kistendepot.

Van der Weg werkt met goed opgeleide en zeer ervaren medewerkers en streeft naar perfectie. Ongepoetste schoenen of een chauffeur die te laat komt? Dat zult u bij ons niet aantreffen! Door onze ervaring als uitvaartverzorger weten we als geen ander hoe belangrijk dit is. We denken bovendien mee met de ondernemer en zijn altijd beschikbaar voor advies.

Ons werkgebied: provincie Groningen, Drenthe en Overijssel.

Bent u op zoek naar betrokken en ervaren assistentie die de tijd neemt en gaat voor kwaliteit? Laat dat maar aan ons over!

Laatste verzorging

Van der Weg is gespecialiseerd in de laatste verzorging en opbaring van de overledene. Wanneer u als uitvaartondernemer helpt bij de verzorging, kunnen onze verzorgers assisteren. Bent u niet aanwezig, dan kunnen wij u desgewenst de verzorging helemaal uit handen nemen. Ook is het mogelijk dat wij, in overleg, de laatste verzorging samen met de familie doen.
Naast het wassen en aankleden kunnen wij ook de volgende handelingen toepassen:

  • pacemaker of ICD verwijderen
  • gas- en vochtbehandeling
  • buikpunctie
  • bodyseal

Ook voor een thanatopraxiebehandeling kunt u bij ons terecht. Wij werken daarvoor samen met gekwalificeerde thanatopracteurs.

Rouwvervoer

Ons team is ervaren en gekwalificeerd en staat 24/7 voor u klaar voor een overbrenging, het bezorgen van een kist of staatsievervoer. Van der Weg is in het bezit van een modern en stijlvol wagenpark:

  • Mercedes E212 (zilvergrijs)
  • Mercedes E212 volgauto (zilvergrijs)
  • Chrysler (muisgrijs)
  • Loopkoets (zwart)

Kistendepot

Van der Weg levert kisten van verschillende leveranciers en heeft ruim tweehonderd kisten op voorraad. De voorraad bestaat uit verschillende modellen; van spaanplaat met folie, luxe folie en fineer tot massieve kisten. De samenstelling van de voorraad bepalen we in overleg met onze klanten.

Wij hebben bovendien een volledig ingerichte werkplaats waar we kisten kunnen afmonteren en desgewenst kunnen voorzien van verschillende soorten bekleding en grepen.

Ook als u geen klant bij ons bent, kunt u gebruik maken van ons kistendepot. Uitvaartondernemers die de kist bij ons hebben besteld, kunnen deze rechtstreeks op elk gewenst moment bij ons ophalen.

Mortuariumbeheer

Bent u op zoek naar een ervaren beheerder voor uw mortuarium? Van der Weg neemt u graag deze zorg uit handen.

 Van der Weg beheert het mortuarium van het Röpcke Zweers ziekenhuis in Hardenberg. Ook voor het beheer van het mortuarium van uw ziekenhuis of zorginstelling kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen de overledene, onderhouden het contact met uitvaartverzorgers en nabestaanden en assisteren waar nodig artsen en pathologen. Onze medewerkers zijn zeer ervaren en kunnen, indien gewenst, ook hulp bieden bij complexe verzorgingen.

Geïnteresseerd?

Contact

Vragen?<br />Neem gerust contact op.